Új Magyarország

A Heidinger Autócentrum Kft a vizsgálóállomás eszközeinek beszerzését és tanúsított minőségirányítási rendszerét az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósította meg.

www.nfu.hu - www.magzrt.hu - www.gvop.hu

A projekt megnevezése:
"Vizsgálóállomás eszközeinek beszerzése és a folyamatok ISO 9001 szabvány szerinti tanúsíttatása a Heidinger Autócentrum Kft-nél"

A projekt rövid ismertetése:
A társaság a projekt keretében vásárolta meg a vizsgálóállomás működtetéséhez szükséges eszközöket, és az ISO 9001:2009 szabványban leírt követelményekhez igazítva alakította ki minőségirányítási rendszerét, amely megfelelőségét független féllel tanúsíttatta sikeresen 2010. áprilisban.
A tanúsított tevékenységi kör pontosan: Gépjárművek szerkezeti javítása. Járművek műszaki vizsgáztatása, környezetvédelmi felülvizsgálata és előzetes eredetiség vizsgálata.

A projekt finanszírozásához a társaság a mikro- kis- és középvállalkozások számára meghirdetett "Gazdaságfejlesztési Operatív Program technológiai fejlesztésre" (GOP-2009-2.1.1/A) pályázaton nyert támogatást. Így a projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.